Direct contact: info@polderlam.nl | +31(0)88 4260300 | Op werkdagen geopend van 08:00 - 17.30 uur
Nijverheidstraat 11, 4283 GW Giessen
DutchEnglishFrenchGerman
Over Polderlam

(H)eerlijk lamsvlees
uit de polder

Polderlam verwerkt lamsvlees van goede kwaliteit tot heerlijke producten met een unieke smaak. Daarnaast staat Polderlam voor Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen. Dit komt tot stand door onder andere diervriendelijkheid, duurzaamheid en lage foodmiles. Samen met onze boeren en onze vakmensen doen wij er alles aan om u en uw klanten te laten genieten van het beste stukje lamvlees uit de polder!

Introfilm Polderlam

Maak met onderstaande video kennis met ons bedrijf en onze producten.

Over ons familiebedrijf

Polderlam is onderdeel van de Vee- en Vleeshandel Van Veen Holding. Het familiebedrijf is 1918 opgericht en Klaas van Veen is de vierde generatie en eigenaar. Ons bedrijf heeft de gehele keten in eigen beheer en kan daarmee de herkomst en kwaliteit van het lamsvlees optimaal garanderen. De lammeren komen van erkende schapenhouders en deze leveranciers worden door Van Veen Lifestock begeleid gevolgd middels het gezondheidsprogramma.

Bekijk onze producten
Polderlam
Voor wie

Polderlam produceert voor diverse branches

Foodservice

Wij leveren hoogwaardige lamsproducten, zoals lamskotelet en lamsbout.

Retail

Wij zijn partner voor vele retailers en leveren de lekkerste producten.

Industrie

Polderlam is op meerdere vlakken binnen de levensmiddelenindustrie actief.

Halalmarkt

Polderlam is specialist in de multiculturele markt van Halal lamsvleesproducten.

Ambachtelijke werkwijze

De pure smaak van lamsvlees

Polderlam streeft ernaar om aan uw specifieke wensen te voldoen. Wij leveren verschillende hoogwaardige lamsproducten, zoals lamskotelet, lamsbout, lamsrollade, lamsshoarma en meer. Deze producten kunnen op verschillende manieren worden verpakt. Polderlam levert onder andere producten aan foodservice, retail en industrie. Tevens bedienen wij de etnische markt.

Er is wekelijks een productie van ca. 10.000 lammeren (Nederlandse en Engelse lammeren) en deze zijn bestemd voor de nationale en internationale markt. Onze lammeren worden dagelijks op ambachtelijke manier veredeld en verpakt door vakkundig personeel. Wie Polderlam lamsvlees eet, draagt zo bij aan een duurzame lifestyle.

Over onze polderboer

Ontdek de unieke en toegankelijke smaak van ons lamsvlees.

Lamsvlees dat is grootgebracht door de natuur zelf. 100% natuurlijk en 100% smaak.