Home

{

Maak kennis met de unieke smaaksensatie van Polderlam. Lamsvlees dat is grootgebracht door de natuur zelf. 100% natuurlijk en 100% smaak.

Onze polderboer

Onze Polderboer is een buitenmens pur sang. Ver weg van de waan van de dag.
Tot in de verste uithoeken van Nederland en Engeland.

Meer

Nieuws

06-03 | Polderlam in het eindhovensdagblad

Het Eindhovens Dagblad is op bezoek geweest bij Polderlam.
Ze hebben een uitvoerig artikel geplaatst ... Lees meer

01-01 | BRC en IFS Certificaten

Trots mogen wij aan het begin van dit nieuwe jaar melden dat Polderlam de BRC en IFS certificaten he... Lees meer

Kernwaarden

Natuurlijk

natuur1

Doordat Polderlam zelf de regie voert over de totale keten weten we zeker dat Polderlam 100% natuur is en 100% gegarandeerde kwaliteit. ‘Toevoegingen’ en ‘verbeterproducten’ komen in ons woordenboek niet voor. Het malse gras en het bouquet van de polder vormen de grondslag voor de unieke smaak.
En dat proef je.

Diervriendelijk

shutterstock_92680222

De Polderlammeren komen van geselecteerde boeren die volop bezig zijn met het dierenwelzijn. Dit resulteert in uitloop in de ruime weilanden met het rijke gras en de frisse lucht. Daarnaast hebben de dieren een maximale weidegang. Al deze invloeden bij elkaar geeft het Polderlam een unieke, malse smaak.

Lage Foodmiles

shutterstock_180332780

Polderlam ligt zo vanaf de wei in de winkel. De voedselkilometers van dit lamsvlees is laag voordat het in de schappen belandt. Wie Polderlam eet draagt zo bij aan een duurzame lifestyle. En natuurlijk is dit van grote betekenis voor de superieure smaak van het vlees.

Recepten

Alle gerechten