Proef de polder

{

100% natuurlijk en 100% smaak.

Proef de polder

Polderlammeren grazen en dartelen op de groene weiden van Nederland en Engeland. Natuurgebieden met een vruchtbare voedingsbodem voor het heerlijke malse gras. De lammeren genieten hier dagelijks van een grote variatie aan planten. Allerhande grassen en kruiden groeien er te kust en te keur. Deze gezonde en gevarieerde voeding zorgt voor de unieke smaak van het vlees. De smaak van weleer.

Kernwaarden

Natuurlijk

natuur1

Doordat Polderlam zelf de regie voert over de totale keten weten we zeker dat Polderlam 100% natuur is en 100% gegarandeerde kwaliteit. ‘Toevoegingen’ en ‘verbeterproducten’ komen in ons woordenboek niet voor. Het malse gras en het bouquet van de polder vormen de grondslag voor de unieke smaak.
En dat proef je.

Diervriendelijk

shutterstock_92680222

De Polderlammeren komen van geselecteerde boeren die volop bezig zijn met het dierenwelzijn. Dit resulteert in uitloop in de ruime weilanden met het rijke gras en de frisse lucht. Daarnaast hebben de dieren een maximale weidegang. Al deze invloeden bij elkaar geeft het Polderlam een unieke, malse smaak.

Lage Foodmiles

shutterstock_180332780

Polderlam ligt zo vanaf de wei in de winkel. De voedselkilometers van dit lamsvlees is laag voordat het in de schappen belandt. Wie Polderlam eet draagt zo bij aan een duurzame lifestyle. En natuurlijk is dit van grote betekenis voor de superieure smaak van het vlees.

Recepten

Alle gerechten