Onze producten

{

Maak kennis met de unieke smaaksensatie van Polderlam. Lamsvlees dat is grootgebracht door de natuur zelf. 100% natuurlijk en 100% smaak.

Lamsrollade

Lamsrollade uit de oven.

  • Oven voorverwarmen op 180 ⁰C hete lucht.
  • Rollade vanuit de koelkast is een ovenschaal doen.
  • In de oven plaatsen.
  • 55 – 60 min braden in de oven.
  • Vlees uit de oven halen.
  • 5 min laten rusten en aansnijden.


Gebraden lamsrollade

  • Braadpan op het vuur zetten.
  • Ruim boter in de pan doen( ca 50 g)
  • Boter bruin laten worden en op hoog vuur de rollade rondom bruin bakken.
  • Vuur klein zetten en met het deksel half op de pan braden gedurende 50 – 55 min.
  • Vlees regelmatig keren.
  • Uit de pan nemen.
  • 5 min laten rusten en aansnijden.