Onze producten

{

Maak kennis met de unieke smaaksensatie van Polderlam. Lamsvlees dat is grootgebracht door de natuur zelf. 100% natuurlijk en 100% smaak.

Lamskoteletjes Koreaans

Ingrediënten

12 dubbele lamskoteletten
Voor de marinade:
250 g gochujang (Koreaanse peperpasta, verkrijgbaar in de Aziatische supermarkt)
75 ml sake
25 ml mirin (Japanse kookwijn)
een snuif chilipoeder
4 teentjes knoflook
1 eetlepel gehakte verse gember
1 koffielepel sesamolie
1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

Hak de knoflook fijn en plet samen met de gember tot pasta in een vijzel. Meng alle ingrediënten voor de marinade met elkaar. Strijk de lamskoteletten in met de marinade. Zet 24 uur weg in de koelkast.
Bak het vlees op onder de grill in de oven of nog veel beter: boven gloeiende houtskool. Serveer met staafjes komkommer die gemarineerd werden in sesamolie en sushiazijn, bestrooid met sesamzaad en rijst. Leg ook een likje gochujang op elk bord.

Dit is een recept van www.lamsvlees.nu.

Print