Nieuws

{

Het laatste nieuws uit de Polder.

Proef de polder

12-12 | Proef het lamsvlees van Polderlam

Nieuwsgierig naar het lamsvlees van Polderlam? Ons promotieteam zal tijdens de kerstfair bij Hanos in Eindhoven en Breda het lamsvlees bakken. Hier kunt u dan de unieke smaak van Polderlam komen proeven. Kom zaterdag 13 december naar Hanos in Breda of zaterdag 20 december naar Hanos in Eindhoven. De afgelopen weken heeft ons promotieteam het lamsvlees gepresenteerd in de Hanos vestiging in Venlo en Nijmegen. Vele unieke reacties hebben wij hier mogen ontvangen. Zelfs het Zeeuwse meisje in enthousiast van Polderlam.

Nieuwsgierig naar lekkere recepten van lamsvlees? Neem dan een kijkje in onze recepten.

Meer nieuws

06-03 | Polderlam in het eindhovensdagblad

Het Eindhovens Dagblad is op bezoek geweest bij Polderlam.
Ze hebben een uitvoerig artikel geplaatst in hun krant. Lees meer

01-01 | BRC en IFS Certificaten

Trots mogen wij aan het begin van dit nieuwe jaar melden dat Polderlam de BRC en IFS certificaten heeft behaald. Deze certificaten zijn binnen de voedingsmiddelen industrie enorm belangrijk om de voedselveiligheid te waarborgen, zowel nationaal als i... Lees meer

18-12 | Nieuw producten: Lamsrollade en Lambraadstuk

De producten lamsrollade en lamsbraadstuk zijn toegevoegd aan ons assortiment. De lamsrollade is gekruid met speciaal ontwikkelde kruiden voor Polderlam en kan zowel gebraden als in de oven klaar gemaakt worden. Het lamsbraadstuk is gekruid met Greek... Lees meer

11-12 | Polderlam nu verkrijgbaar in verschillende winkels

De productie is ondertussen al enige tijd in volle gang. Vanaf augustus draait de productie volop en ondertussen is het lamsvlees op verschillende plekken te verkrijgen. Zowel voor de retail als horeca en foodservice is het lamsvlees nu verkrijgbaar.... Lees meer

21-08 | De productie is gestart!

Afgelopen maanden is Polderlam druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de verwerking van het lamsvlees. Deze week is Polderlam in Deurne operationeel gegaan. Lamsvlees van goede kwaliteit uit Nederland en Engeland is verwerkt tot heerlijke pro...







Lees meer