Onze producten

{

Maak kennis met de unieke smaaksensatie van Polderlam. Lamsvlees dat is grootgebracht door de natuur zelf. 100% Natuurlijk en 100% smaak.

Lekkerste recepten

    Worstjes

    Basisbereiding lamsworstjes

    Haal het vlees uit de skinverpakking en laat het een half uur op temperatuur komen.

    De lamsworstjes van Polderlam zijn vers en zeer eenvoudig te bereiden.


    BEREIDING grillen
    Laat de grillpan eerst goed warm worden. Wrijf de pan in met een beetje olie, dat doe je met een stuk keukenpapier. Leg de worstjes in de pan. Laat het goed grillen totdat het vanzelf los laat. Draai de worstjes om met een vleestang (prik nooit me een vork in de worstjes, dan lopen alle sappen weg) Grill de worstjes in 10 minuten gaar. Ze zijn direct klaar om te serveren.


    BEREIDING bakken
    Verhit een koekenpan op laag vuur. Doe een klontje boter in de pan. Leg de worstjes pas in de pan als de boter goed gesmolten is. Bak de lamsworstjes in 10 minuten bruin en gaar. Ze zijn direct klaar om te serveren.


    TIP
    De lamsworstjes zijn ook perfect voor op de bbq, lekker met brood of bij de couscous.