Onze producten

{

Maak kennis met de unieke smaaksensatie van Polderlam. Lamsvlees dat is grootgebracht door de natuur zelf. 100% Natuurlijk en 100% smaak.

Lekkerste recepten

  Lamsrollade

  Basis bereiding lamsrollade

  Haal het vlees uit de verpakking en laat het een half uur “ademen” en op temperatuur komen.


  Kies een braadpan met dikke bodem, voor een goede warmteverdeling. Zorg ook voor een deksel op de pan. Zo verdampt het vocht van je gerecht niet tijdens de bereiding.

  BEREIDING in de braadpan
  Doe een flinke klont boter in de pan. Laat de boter goed uit bruisen en bak rondom op hoog vuur de rollade bruin. Zet het vuur laag en laat garen in weinig vocht gedurende 55 minuten. Keer het vlees regelmatig. Zorg dat de rollade goed gaar is, zodat het vlees lekker mals is. Neem het vlees uit de pan en laat het lamsvlees onder aluminiumfolie 5 minuten rusten voor het aansnijden.

  BEREIDING in de oven
  Verwarm de oven voor op 160 ⁰C. Plaats de rollade in een braadslee of ovenschaal. Plaats de braadslee in het midden van de oven en laat 50 tot 55 min braden in de oven. Het vlees heeft dan een kerntemperatuur van circa 75⁰C. Neem de rollade uit de oven en laat het lamsvlees onder aluminiumfolie 5 minuten rusten voor het aansnijden.