Onze producten

{

Maak kennis met de unieke smaaksensatie van Polderlam. Lamsvlees dat is grootgebracht door de natuur zelf. 100% Natuurlijk en 100% smaak.

Lekkerste recepten

    Lamsburger

    Basisbereiding lamsburger

    Haal het vlees uit de skinverpakking en laat het een half uur op temperatuur komen.

    Lamsburgers van Polderlam zijn vers, heerlijk op smaak en zeer eenvoudig te bereiden.

    BEREIDING grillen
    Verhit een grillpan op hoog vuur. Wrijf de pan in met een beetje olie, dat doe je met een stuk keukenpapier. Leg de lamsburgers in de pan. Laat het vlees 5 minuten goed grillen totdat het vanzelf los laat. Draai de burgers om met een vleestang en grill ook 5 minuten aan de andere zijde. Je ziet nu de mooie grillstreepjes. Ze zijn direct klaar om te serveren.


    BEREIDING bakken
    Verhit een koekenpan op laag vuur. Doe een klontje boter in de pan. Leg de burgers pas in de pan als de boter goed gesmolten is. Bak het vlees in 5 minuten aan elke kant mooi bruin.


    TIP
    De lamsburgers zijn gemaakt van mager vlees en mogen daarom een beetje rosé van binnen zijn. Geschikt voor op de barbecue, lekker op een broodje.